18.5.12

Η λαλίστατη Εύα έπαθε... αφωνία!...


Η Εύα Καΐλή έμεινε για δεύτερη φορά εκτός Κοινοβουλίου παρά τον μεγάλο αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε. Φέτος, την πόρτα της Βουλής της «έκλεισε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίο και υποστήριζε θερμά στις ... εσωκομματικές κόντρες του ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας (ως πρώην βουλευτής της περιφέρειας) να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης, όπως έπραξε το 2009 και ο Γιώργος Παπανδρέου.


Η υποψήφια βουλευτής συνήθιζε να εκφράζεται πολιτικά και από τα social media, από όπου άνοιγε δίαυλο επικοινωνίας με τους νεαρότερους ψηφοφόρους, αλλά ενίοτε και με τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, μετά τις εκλογές και τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ, η κυρία Καΐλή είναι σχεδόν... άφαντη σε twitter και Facebook.

Ελάχιστοι ήταν οι σχολιασμοί της στα social media για το εκλογικό αποτέλεσμα, ακόμη λιγότεροι για την επιλογή Βενιζέλου να
κρατήσει την έδρα «της».

Αρκέστηκε κυρίως σε γενικόλογες απαντήσεις ψηφοφόρων. Μόνη εξαίρεση η δήλωσή της (με νόημα για ορισμένους) «και πάλι πίσω στην Θεσσαλονίκη», ενώ για τις εκλογές του Ιουνίου ούτε λόγος. Η λαλίστατη λοιπόν Εύα πέρασε απότομα στην «αφωνία» αφήνοντας πολλούς να λένε ότι οτιδήποτε αφορά σε εκλογές της προκαλεί μελαγχολία.

Εν μέρει την δικαιολογούμε...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: