27.5.12

Άστατος ο καιρός την Κυριακή...


Λίγες νεφώσεις όπου τις μεσημεριανές κι απογευμαντινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Εύβοια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές περιμένουμε σήμερα, Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Η ... θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ, όπου το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: