11.5.12

Επιμένει ο Κουβέλης για συμμετοχή Τσίπρα και άλλων στην οικουμενική


"Χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία για κυβέρνηση της Αριστεράς...

Την θέση που εξέφρασε ήδη από χτες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επανέλαβε και σήμερα, τονίζοντας ότι δεν... υπάρχει περίπτωση να στηρίξει η ΔΗΜΑΡ μία κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν μόνο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι στόχος του κόμματος είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, και η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο. Ωστόσο, σε μία κυβέρνηση που θα στρατευεθί σε αυτούς τους στόχους, θα πρέπει να συμμετάσχουν "όλες οι πολιτικές δυνάμεις που επέλεξε ο λαός με τη ψήφο του", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.,

Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν διεκδικεί τίποτα για τον εαυτό του, ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχει κάποια πρόταση για τον ίδιο να αναλάβει πρωθυπουργός. Επιπλέον, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υπαναχώρηση από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, με βάση την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς την Ε.Ε. (Διαβάστε εδώ σχετικά).

Επιπλέον ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι από αύριο θα πρέπει να ζητηθεί η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής από τους δανειστές μας.

Για σήμερα στι; 11.00 είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς....
Π/Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια: