16.5.12

Η μόνη αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές...


Την εξασφάλιση της πολιτικής ουδετερότητας της υπηρεσιακής κυβέρνησης ζήτησε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και για αυτό τάχθηκε κατά του ορισμού πολιτικού προσώπου στη θέση του... υπηρεσιακού πρωθυπουργού.
Η μόνη αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές οι οποίες -όπως είπε- κατά πάσα βεβαιότητα θα γίνουν 17 Ιουνίου. Είναι προφανές, πρόσθεσε, ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να προβεί στην έκδοση κανονιστικών πράξεων και διαταγμάτων για ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές.

Η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη από καιρό με παρατεταγμένες τις δυνάμεις της, τόνισε ο κ. Κουβέλης και ζήτησε από τους πολίτες να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη που έδωσε στη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τη δύναμη αυτή, υπογράμμισε, την κάναμε δύναμη συνέπειας για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, για την παραμονή στην ευρωζώνη.

Κλείνοντας ο Φώτης Κουβέλης ζήτησε και πάλι από τους πολίτες να δώσουν πολλαπλάσια δύναμη στη ΔΗΜΑΡ, για να δώσουμε -όπως είπε- κυβέρνηση στη χώρα και να μετακινηθεί η πολιτική από τη βαθιά συντηρητική θέση που βρίσκεται σήμερα προς μία πραγματικά προοδευτική κατεύθυνση και να δυναμώσει η σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης με το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: