25.5.12

Κυβέρνηση της Αριστεράς θα μας έβαζε σε περιπέτειες, λέει ο Δημ.Αβραμόπουλος...


Την άποψη ότι στην παρούσα περίοδο μία κυβέρνηση της Αριστεράς «θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε περιπέτειες», εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο Αλ.Τσίπρας δεν μπορεί να οδηγήσει σε... συγκερασμό όλες τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της Ελλάδας.

«Αυτή τη στιγμή με τη σύγχυση που υπάρχει στην Αριστερά, μία τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε περιπέτειες» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος στον Σκάι, σημειώνοντας ότι η Αριστερά δεν έχει ούτε ταυτότητα ούτε θέσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, η καταγγελία του Μνημονίου αποτελεί εύκολο όρο και αυτό που απαιτείται είναι όχι η αλλαγή του Μνημονίου, αλλά μία νέα πολιτική συμφωνία με την Ευρώπη.

«Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή δεν πρέπει να υπάρχει για εμάς. Κάποιοι που το λένε έξω έχουν τους λόγους τους. Η ευθύνη για το εάν θα βγούμε εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς» τόνισε.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι τα κόμματα θα πρέπει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να μην επιμένουν σε πολιτικές που πολλές φορές οδηγούν σε λάθος δρόμο.

«Στη ΝΔ έχουμε πάρει το μήνυμά μας και επιδεικνύουμε υπευθυνότητα» είπε, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν συνιστώσες αλλά ένας κεντρικός πολιτικός κορμός. Παράλληλα, με αφορμή την επιστροφή της Ντ.Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «θετικό» το άνοιγμα της ΝΔ προς πρόσωπα και ομάδες.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: