24.5.12

Καρατζαφέρης: "Είμαι πιο δημοφιλής από τη Ντόρα στη ΝΔ!"...


Πως σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ την προσχώρηση της Μπακογιάννη, αλλά και τι αποκάλυψε για όσα έλεγε με τον Σαμαρά!
Αποκαλυπτικός- όπως συνηθίζει άλλωστε- ο Γιώργος Καρτζαφέρης σχολίασε σε συνέντευξη του στο real fm, τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην κεντροδεξιά.

"Θεωρώ ότι η κ. Μπακογιάννη,...
προσχωρώντας στο συνοικέσιο με τον κ. Σαμαρά, αφήνει έναν κόσμο που έρχεται σε εμάς" ήταν ένα από τα πρώτα σχόλια του, ενώ λίγο παρακάτω αποκάλυψε τις κατ ιδίαν συζητήσεις του με τον Σαμαρά

"Μου ζήτησε ο κ. Σαμαράς να γυρίσω στη Νέα Δημοκρατία. Του είπα ότι θα πρέπει να δούμε ένα πλαίσιο αρχών. Του είπα «Εάν θέλεις συνεργασία κομμάτων τα οποία όμως θα διατηρούν την αυτοτέλειά τους, στο πρότυπο της Ιταλικής εμπειρίας, τότε είναι κάτι το οποίο μπορεί να αρχίσω να το συζητάω». Θα εμφανιζόμαστε ως ένα κόμμα, διατηρώντας όμως ο καθένας την αυτοτέλειά του. Έχω 16 βουλευτές και δεν μπορώ να πουλήσω κανέναν τους. Με ποια κριτήρια και με ποια λογική θα αποφάσιζα ποιους να πάρω και ποιους να αφήσω; Πως θα διάλεγα; Πατέρας δεν προδίδει τα παιδιά του. Δεν ζήτησα ποτέ κανένα ποσοστό της κρατικής επιχορήγησης προς το κόμμα. Ουδέν ψευδέστερον! "

Όσον αφορά την επιστροφή της Ντόρας και την θέση του ιδίου ήταν ιδιαίτερα καυστικός:

"Βγήκε δημοσκόπηση του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πανά, η οποία μου έδινε 81% δημοφιλία - διείσδυση στο χώρο της ΝΔ, έναντι 31% της κας Μπακογιάννη. Ερώτησε ο δημοσιογράφος κ. Μυλωνάκης που παρευρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικό Δελτίο», αν ο κ. Σαμαράς απολαμβάνει τέτοιας δημοφιλίας στο κόμμα του. Η απάντηση ήταν αρνητική.
Τότε, είπα στους συνεργάτες μου, ότι εκεί τελείωσε και η οποιαδήποτε διαδικασία συνεργασίας με την ΝΔ!"...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: