5.5.12

Μπούκαρε την ώρα που μίλαγε ο Καρατζαφέρης...


...και ζήταγε τα λεφτά του...

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Αστήρ» την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.
Όλα ξεκίνησαν όταν εύσωμος πατρινός ανέβηκε ασθμαίνοντας τις σκάλες και... σε έντονο ύφος ακούστηκε να λέει δυνατά «έλα τώρα αμέσως έξω αλλιώς θα μπω μέσα και θα τα πάρω από τον πρόεδρο»!

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται καθώς κάποιοι προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον «μαινόμενο ταύρο» που ζήταγε από κάποιον που ήταν εντός της αιθούσης να του δώσει τα 150€ που του χρώσταγε.

Ακόμα και άντρες από την ασφάλεια του προέδρου του ΛΑΟΣ επιστρατεύθηκαν αλλά μάταια καθώς ο ήρωας του περιστατικού απαιτούσε να βγει αυτός που τον είχε φεσώσει έξω .

Μετά από λίγο εμφανίστηκε ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ που πολιτεύεται για πρώτη φορά ο οποίος εκλιπαρούσε τον θορυβοποιό να πάνε κάτω να τα βρούνε.

Με τα πολλά οι δυο άντρες κατέβηκαν στο ισόγειο του ξενοδοχείου αλλά η ένταση ήταν τέτοια που όσοι ήταν στον ημιώροφο άκουγαν τους διαλόγους που σταμάτησαν μόνο όταν ο υποψήφιος έβγαλε από το πορτοφόλι του ότι είχε και δεν είχε και τα έδωσε. Οι πληροφορίες λένε πως η οφειλή δεν διεγράφη!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: