21.5.12

Κατηγορεί τον Στρος Καν για βιασμό...


Οι εισαγγελείς στη Λίλη της βόρειας Γαλλίας ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες μιας ιερόδουλης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη διάρκεια πάρτι με σεξ, στο οποίο συμμετείχε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, αναφέρουν σήμερα τα... γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας έχουν ήδη απαγγελθεί κατά του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για την υπόθεση μαστροπείας του ξενοδοχείου “Κάρλτον” στην ίδια πόλη.

Ο Στρος-Καν, ο οποίος την εποχή εκείνη βρισκόταν στην ηγεσία του ΔΝΤ, έχει παραδεχτεί ότι συμμετείχε σε πάρτι με σεξ, τα οποία διοργάνωνε μια ομάδα επιχειρηματιών από τη Λίλη, αλλά έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν πόρνες.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, η υπόθεση αφορά την καταγγελία Βελγίδας ιερόδουλης στην αστυνομία ότι ο Στρος-Καν και ένας επιχειρηματίας φίλος του την υποχρέωσαν σε παρά φύσιν συνουσία στη διάρκεια ενός πάρτι στην Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2010.

Ωστόσο, μια δεύτερη Βελγίδα ιερόδουλη, η οποία ήταν παρούσα, επιβεβαίωσε μόνο μέρος της κατάθεσής της και υποστηρίζει ότι δεν άκουσε την καταγγέλλουσα να λέει "όχι", σύμφωνα με αποσπάσματα των καταθέσεων των δύο γυναικών που διέρρευσαν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
ΑΠΕ- MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: