7.5.12

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Λ. Παπαδήμος (ΒΙΝΤΕΟ)...


Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Σαμαρά, ο Καμμένος...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π.Καμμένος αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ το ραντεβού του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη ορίστηκε για ... τις 18.30.

13.50 «Είναι στιγμές κρίσιμων αποφάσεων και εύχομαι όλες οι ηγεσίες των κομμάτων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παπούλια, ο Φ. Πετσάλνικος.

13.42 Ο Αντ. Σαμαράς θα συναντηθεί στις 16.00 στο γραφείο του στη βουλή με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ενώ μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

13.40 «Εγώ από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος» ήταν η απάντηση του Κ. Παπούλια στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν θα έχουμε κυβέρνηση.
13:30 Ο Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να ενημερώσει τον Κ. Παπούλια για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης. Στις 14:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Λ. Παπαδήμο ενώ στις 15:00 ο κ. Παπούλιας θα δώσει την διερευνητική εντολή στον Αντ. Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: