13.5.12

Για διαστρέβλωση των προτάσεών του κάνει λόγο ο Μ. Γλέζος...


Μετά το θόρυβο που προκάλεσαν τα όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος περί εσωτερικού δανεισμού στο MEGA, το γραφείου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του.

«Προκαλεί εντύπωση ο... τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να ερμηνευθούν οι ενδεικτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Γλέζος τονίζει ότι δεν προκαλούν εντύπωση τα όσα με «εντελώς στρεβλό και ανακριβή τρόπο» του χρεώνονται, τονίζοντας ότι αποτελούν μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας διαστρέβλωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και ότι «αποκαλύπτουν τον τρόμο των δυνάμεων του μνημονίου μπροστά στην διαρκή συρρίκνωση τους».

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η πρόταση του για έναν εσωτερικό δανεισμό για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, υποχρεωτική για τα υψηλά εισοδήματα και προαιρετική για τους οικονομικά αδύνατους, «αποτελεί ένα μόνο μέτρο, σε αντικατάσταση το χαρατσιών και των άλλων δυσβάστακτων αντικοινωνικών μέτρων , ενταγμένο σε μια δέσμη μέτρων κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης».

«Βασική λογική στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναδιανομή του πλούτου, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό το οποίο εφαρμόζονταν διαχρονικά από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού», αναφέρεται στην ανακοινώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: