23.5.12

Ο υπουργός, το μοναστήρι και ο… δήμιος!


Διαβάστε μια ωραία ιστορία. Όταν «έσκασε» η υπόθεση για κάποιο μοναστήρι, τότε κάποιοι ενοχοποίησαν κάποιον υπουργό γιατί- όπως ισχυρίστηκαν- γνώριζε από παλιά τον ηγούμενο Εφραίμ!
Αυτό ήταν για κάποιους ποινικά κολάσιμη πράξη. Ο υπουργός ήταν για...
αυτούς ο διαπλεκόμενος. Ήταν αυτός που πλούτισε εις βάρος του ελληνικού λαού. Φωτογράφισαν και τα σπίτια του! Του πρόσθεσαν στο Ε9 και άλλα που δεν του ανήκαν. Ακόμα έφτασαν να φωτογραφίζουν τα παιδιά του και τους γέρους γονείς του.

Τέλος πάντως αυτός πολιτικά εξολοθρεύτηκε. Τον έστειλαν αδιάβαστο. Έλα όμως που ήλθε η ίδια η Βουλή με ψήφους του ΠΑΣΟΚ και όλης της Αριστεράς- ακόμα και της κομουνιστικής- και τον αθώωσε!

Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής μάλιστα έψαξε όλους τους λογαριασμούς του. Ακόμα και αυτόν που είχε ανοίξει ο νονός του όταν τον βάφτισε. Τίποτα απολύτως! Ο πλούσιος υπουργός ο οποίος γνώριζε τον ηγούμενο έμεινε στο περιθώριο και τα αδέλφια του άλλα είναι άνεργα και κάποια άλλα κάνουν όποια δουλειά μπορείτε να φανταστείτε για να επιζήσουν.

Και να τώρα, που ο πολέμιός του φιγουράρει στο ημερολόγιο του Άκη. Και φυσικά όχι μία ή δέκα φορές, αλλά πάρα πολλές φορές είναι γραμμένο το όνομά του. Με βάση λοιπόν τη λογική που ο ίδιος ο πολέμιος του υπουργού ακολούθησε στην υπόθεση, θα πρέπει και εμείς να αποφανθούμε: Μιλούσε με τον Άκη, συναντούσε τον Άκη σχεδόν κάθε μέρα και για χρόνια. Ένοχος!

Αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα περιμένουμε την δικαιοσύνη να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει. Φυσικά το όνομά του θα το αποκαλύψουμε όταν ολοκληρώσουμε την μελέτη της δικογραφίας και των σημειώσεων του κ. Τσοχατζόπουλου.


Άρτεμις Παραδείσου
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: