21.5.12

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται και…βάζουν νερό στο κρασί τους...


Ο ιδεολογικός κατακερματισμός –όχι με όρους καθαρότητας- αποτυπώνεται στην απουσία συνεκτικού σχεδίου για τη σωτηρία της χώρας, ενώ από την άλλη ο εγκλωβισμός του ανάμεσα στις συνιστώσες επιτείνει αυτή τη δυσαρμονία.

Τα τελευταία στοιχεία καταδεικνύουν πως ο...
ΣΥΡΙΖΑ παραμένοντας ριζοσπαστικός χάνει μετριοπαθείς κ όσο είναι μετριοπαθής χάνει όσους θέλουν ριζοσπαστική κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαμάχη ανάμεσα στις Συνιστώσες του κάτι που αποτυπώνεται έντονα στις ετερόκλητες και ανομοιογενείς δηλώσεις των στελεχών του.

Μετά τις τελευταίες παρεκκλίσεις των στελεχών η γραμμή που έχει δώσει η Κουμουνδούρου πλέον έχει να κάνει με το να προβάλλεται εντόνως ο Γ. Δραγασάκης καθώς και η επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα που εκπροσωπείται κυρίως από τους καθηγητές Μηλιό και Τσακαλώτο.

Εξάλλου εκεί θα εστιάσει τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομία, Μνημόνιο και Ανάπτυξη. Και κυρίως πως θα φτάσουν τα χρήματα από την Ανάπτυξη στην Κοινωνία.

Η διαπάλη αυτή αποτυπώνεται σήμερα από την απολογητική ανακοίνωση της σκληροπυρηνικής Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος (ΚΟΕ).

Ούτε λίγο ούτε πολύ απολογείται για την γνωστή και διαδεδομένη θέση της για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας πως: « Όσον αφορά την επίμαχη αφίσα του 2010: Έκφραζε μια κλασική θέση της Αριστεράς, η οποία μέσα από το δρόμο της εξόδου από την ΕΕ στόχευε στην εθνική Στόχευση που διατηρεί και σήμερα στο ακέραιο την επικαιρότητά της. Ωστόσο, μετά την επιβολή στη χώρα μας του ειδικού καθεστώτος των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων και της Τρόικας, της «νέας κατοχής» και κοινωνικής εξόντωσης, τα πράγματα μετατοπίστηκαν’

Σε άλλο σημείο αναφέρει: …το ότι εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ είναι γνωστό. (http://www.koel.gr/)

Μετά τις …ιδεολογικές κωλοτούμπες για το περί καταγγελίας ή επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, πλέον σύντροφοι…σα πολύ νερό βάλατε στο κρασί σας…
www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: