23.5.12

Παίρνουν σειρά! ...


Την υλοποίηση των πλάνων τους αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν έχουν ξεκινήσει στον Ολυμπιακό. Οι νταμπλούχοι έχουν "ζυγίσει" τα πράγματα και σε συνδυασμό με όλες τις παραμέτρους που τους αφορούν κινούνται για να κλείσουν τις... υποθέσεις τους. Τα πράγματα πήραν θετική εξέλιξη αναφορικά με τον Φρανσουά Μοδέστο.

Ο Κορσικανός είναι το "γαλλικό κλειδί" του Θρύλου που θα παραμείνει και για 3η σερί σεζόν. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Είναι ένας παίκτης με πείσμα και πάθος που προσφέρει μεγάλη βοήθεια, όποτε του ζητηθεί. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Δεν έχει μπει τέλος αναφορικά με τα συμβόλαια παικτών του Θρύλου, που λήγουν και επίκειται να ανανεωθούν.

Άλλωστε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και πως να το κάνουν.

Έτσι σειρά έχουν πάρει ήδη οι Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς. Οι διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό «βράχο» και τον Αργεντινό «στρατηγό» δεν είναι εύκολες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι την Παρασκευή ή το αργότερο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, θα έχουν κατάληξη και μάλιστα ευτυχή.

Πρόκειται για δυο παίκτες που έχουν αγαπήσει τον Ολυμπιακό αλλά και έχουν αγαπηθεί και γνωρίζουν και οι ίδιοι τι μπορούν να κάνουν με τον Ολυμπιακό και να γνωρίσουν νέες επιτυχίες.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: