27.5.12

Κουβέλης: Δεν αποκλείω τρίτη εκλογική αναμέτρηση...


«Η ελληνική κοινωνία έχει ελάχιστες αντοχές πλέον», τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας πως ο λαός έχει ματώσει, αλλά δεν υπάρχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Ο... κ. Κουβέλης έθεσε ως προτεραιότητα την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το 2017-18, υποστηρίζοντας πως η επιμήκυνση αυτή εμπεριέχει συγκεκριμένα στοιχεία, όπως μείωση του επιτοκίου και μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στην καταβολή των δόσεων.

Για την 18η Ιουνίου, εξέφρασε την ελπίδα να έχει η χώρα κυβέρνηση και μάλιστα κυβέρνηση με προοδευτικό πολιτικό περιεχόμενο, κάτι το οποίο, όπως είπε, θα επιδιώξει η ΔΗΜΑΡ.

Ερωτηθείς αν η χώρα ενδέχεται να πάει σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε: «Το απεύχομαι αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Διαβεβαίωσε πάντως ότι το κόμμα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει η χώρα κυβέρνηση και είπε πως η ΔΗΜΑΡ θα απευθύνει το πρόγραμμά της «στο ΣΥΡΙΖΑ, αναμφισβήτητα, αλλά με συγκεκριμένα πράγματα» καθώς και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, «στη βάση συγκεκριμένης γραπτής πολιτικής συμφωνίας».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: