4.5.12

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου...


Με συγκεντρώσεις των περισσότερων κομμάτων σε κεντρικά σημεία μεγαλουπόλεων ολοκληρώνεται απόψε η προεκλογική περίοδος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς στην Αλεξανδρούπολη. Σήμερα είναι η...
τελευταία μέρα που επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις και οι πολιτικές διαφημίσεις. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.


Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στον ΟΚΑΝΑ και σε εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα συνομιλήσει με νέους στον πολυχώρο Αθηναΐδα στον Βοτανικό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην πλατειά Λεονταριών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα μιλήσει στους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ σε εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ενώ ο Πάνος Καμμένος σε ανοιχτή συγκέντρωση στην περιοχή Μακρυγιάννη - στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η Λούκα Κατσέλη θα περιοδεύει σε Λάρισα και Βόλο, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία ανοιχτή τους συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί έχει απαγορευτεί η στάση και στάθμευση των οχημάτων μέχρι και τη λήξη της συγκέντρωσης. ΑΠό τις 3 το μεσημέρι θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους:

- Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου και του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα εισόδου προς Λ. Αμαλίας.

- Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της οδού Χαλκοκονδύλη και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
- Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλατείας Ομονοίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: