26.5.12

Σαμαράς-Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο ΣΕΦ...


Με την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ θα επισφραγιστεί η συμμαχία με τον Αντώνη Σαμαρά. Η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί την επίσημη αφετηρία της πορείας του ενωμένου κεντροδεξιού μετώπου προς... τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.

Εν μέσω συνεχών ζυμώσεων, ανακοινώσεων νέων προσχωρήσεων στελεχών, αλλά και εσωκομματικών αναταράξεων πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) η εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης όπου συμμετέχουν οι βουλευτές του κόμματος, τα στελέχη των νομαρχιακών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστές αναμένεται να μιλήσουν εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, οι αντιπρόεδροι του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη του κόμματος, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, η κοινή παρουσία της κας Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, καθώς και του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, εντάσσεται στην προσπάθεια για αύξηση της συσπείρωσης και ενίσχυσης του ευρωπαϊκού μετώπου που προτάσσουν και οι δύο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: