4.5.12

«Οχι σε ψήφο τιμωρίας της πατρίδας και των πολιτών»...


Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, ζητεί καθαρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση. Με συνέντευξή του στο «Eθνος» αναπτύσσει τα διλήμματα που προβάλλουν στις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Απορρίπτει την...

ψήφο τιμωρίας, που «μετατρέπεται σε ψήφο αυτοτιμωρίας της πατρίδας και των ίδιων των πολιτών»

Καθαρή εντολή για τη συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης ζητεί από τους πολίτες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Εθνος», λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο κ. Βενιζέλος θέτει τα διλήμματα και το διακύβευμα των πλέον κρίσιμων εκλογών για τη χώρα και ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα.

Λέει «όχι» στην ψήφο τιμωρίας που μετατρέπεται σε ψήφο αυτοτιμωρίας της χώρας, «ναι» στην ψήφο ευθύνης και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει τις εθνικές υπηρεσίες του.

Κάνει σφοδρή επίθεση στους κ. Σαμαρά και Τσίπρα, μιλά για «πονηρούς πολιτευτές» και «διαπιστώνει» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται μεταξύ ευρώ και δραχμής.

«Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει τις παλαιοκομματικές πρακτικές και τα κατά συνθήκην ψεύδη της περιόδου προ της κρίσης», τονίζει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ «υπενθυμίζει» ότι όταν απευθύνθηκε στον κ. Καμμένο, εισέπραξε τις αντιδράσεις των ίδιων των κορυφαίων στελεχών του.

• Η συνέντευξη στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: