14.5.12

Χαλασμός... Κυρίου!...


Κατά τις 17:45 έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης από την Τουρκία.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποχώρησαν από τη θύρα 7 προκειμένου να αποθεωθούν από τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν εκεί. Υπολογίζεται πως υπήρχαν...
10 χιλιάδες οπαδοί των πρωταθλητών, οι οποίοι με τύμπανα, τραγούδια, ιαχές, φωτοβολίδες και καπνογόνα, μετέτρεψαν σε... γήπεδο το αεροδρόμιο.

Πριν αποχωρήσουν από το αεροδρόμιο, οι παίκτες του Θρύλου πανηγύρισαν και στο αεροπλάνο, βγάζοντας φωτογραφίες με την κούπα, ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια από το πλήρωμα. Φοβερές στιγμές για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι όταν αποβιβάστηκαν, αποθεώθηκαν από τους οπαδούς που είναι στο «Ελ. Βενιζέλος».

Άλλοι ανεβασμένοι στις πινακίδες, άλλοι με σημαίες, μπλούζες και κασκόλ, μπήκαν μπροστά από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή. Μάντζαρης, Παπανικολάου ήταν οι πρώτοι που βγήκαν από την οροφή του πούλμαν και μόλις τους αντιλήφθηκαν οι οπαδοί, τους αποθέωσαν ακόμα περισσότερο.

Η αποστολή του Θρύλου έκανε μερικά μέτρα μετά βίας, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ποτέ. Και ο Πρίντεζης ανέβηκε στην οροφή μαζί με τους άλλους δύο παίκτες, ενώ ακόμα και φίλαθλος κατάφερε να βρεθεί εκεί. Τη... σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ανέβηκε στην οροφή... «Είναι τρελός ο πρόεδρος» φώναζαν οι οπαδοί, για αν ανέβει κι άλλος ένας οπαδός στο πούλμαν. Για να μην παρεξηγούμαστε. Όχι μέσα, αλλά στην οροφή. Έκατσε, μάλιστα και μαζί τους.

Ο Ντόρσεϊ ήταν ο «καλύτερος». Βγήκε στην οροφή μαζί με την κούπα, την οποία τη σήκωσε ψηλά στον ουρανό, προκαλώντας ντελίριο που μαζί με τους οπαδούς έκαναν το γνωστό όλε. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σήκωσε την κούπα λίγο μετά. Το σύνθημα για τον πρόεδρο έκανε ξανά την εμφάνισή του, ενώ δέσποζε και η ελληνική σημαία την οποία κάποιοι λοιδωρούν αυτές τις ημέρες.

Ο Σπανούλης φίλη το Κύπελλο και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς, ενώ έκανε νόημα στους φίλους του Θρύλου να φωνάξουν ακόμα περισσότερο και αυτοί τον άκουσαν. Μεγάλες χαρές. Πήρε και σημαία ο Μπίλαρος, ο οποίος θα αγαπήσει το τριφύλλι σε μερικές ημέρες.

«Τώρα τα βαζέλια είναι ταύλα», φώναζαν οι οπαδοί του Θρύλου, που έδσαν ραντεβού για λίγο αργότερα, στο ΣΕΦ.

Εν συνεχεία ο Γιώργος Αγγελόπουλος σηκώθηκε όρθιος και κρατώντας μια σημαία του Ολυμπιακού την ανέμιζε πέρα δώθε. Οι κόρνες από τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια των ΓΑΥΡΩΝ ακούγονταν σε όλη την περιοχή, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Η συνέχεια θα δοθεί στους τελικούς της Α1 την Πέμπτη...
http://www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: