29.5.12

Δεν πήγε ο ΣΕΒ στη συνάντηση με Βενιζέλο…


Χωρίς την παρουσία του ΣΕΒ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου με τους κοινωνικούς φορείς.

Όπως είχε ανακοινωθεί απo... το ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση είχαν προσκληθεί εκτός από τα προεδρεία των ΟΚΕ, ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και το προεδρείο του ΣΕΒ.

Όμως στις 12 η ώρα που είχε οριστεί το ραντεβού στην Ιπποκράτους δεν εμφανίστηκε ούτε ο κύριος Δασκαλόπουλος ούτε κάποιος άλλος εκπρόσωπος του συνδέσμου Ελλήνων βιομηχάνων.

Η απουσία αυτή έρχεται να προστεθεί στην «βεντέτα» που έχει ανοίξει εδώ και μέρες μεταξύ Βενιζέλου και Δασκαλόπουλου.

Όλα είχαν ξεκινήσει από τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι για τις αλλαγές στα εργασιακά και την μετενέργεια είχαν πιέσει συμφέροντα από την Ελλάδα και ότι αυτές οι αλλαγές δεν ήταν ιδέα του ίδιου ή της ΤΡΟΙΚΑΣ.

Η απάντηση ήταν άμεση μέσω διαρροών από το ΣΕΒ ο οποίος είχε απορρίψει αυτή την ερμηνεία. Μάλιστα είχε υπάρξει έντονη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κύριος Βενιζέλος με τον κύριο Δασκαλόπουλο και σε ανακοίνωση η Ιπποκράτους επέμενε στην δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Δασκαλόπουλος σε συνάντηση που είχε με τους υπόλοιπους κοινωνικούς φορείς είχε εκφράσει την επιθυμία να μην εφαρμοστεί ο νόμος για τα εργασιακά.

Τώρα, η απουσία του Συνδέσμου από τη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους υπόλοιπους κοινωνικούς φορείς αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα ενώ αναμένεται απάντηση από την Ιπποκράτους.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: