13.5.12

Η αγωνία του ρεπόρτερ του ΣΥΡΙΖΑ πριν τη σύνδεση! ...


Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές οι παρουσιαστές και οι σχολιαστές του Mega εξακολουθούν να διατηρούν τον εκνευρισμό τους για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως έγραψαν οι περισσότερες εφημερίδες σήμερα. Φαίνεται ότι...

ένας από τους σάκους του μποξ για να εκτονώσουν τον θυμό τους είναι ο ρεπόρτερ του καναλιού που καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Τσιγουρής! Χαρακτηριστική ήταν η «επίθεση» στον συνάδελφο τους ρωτώντας τον, σε σύνδεση που είχαν, με επίμονο τρόπο, γιατί ο Τσίπρας κατηγορεί τη ΔΗΜΑΡ ότι έχει συμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ –ΝΔ. Ενώ ο δημοσιογράφος έδωσε όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ, Όλγα Τρέμη και Γιάννης Πρετεντέρης επέμεναν λες και είχαν μπροστά τους τον Τσίπρα, ζητώντας του εξηγήσεις για θέματα που δεν είναι αρμόδιος να απαντήσει ο ρεπόρτερ, αλλά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του ΘΕΜΑτος στις δυσκολίες που βιώνουν αυτόν τον καιρό οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα ο δημοσιογράφος του Mega λέγοντας ότι «Ο ρεπόρτερ του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega είναι όπως και ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού… Για να μην φας «ξύλο» πρέπει να ισορροπήσεις σε ένα τεντωμένο σχοινί»!
(Πηγή φωτο fimotro)

Απόσπασμα από τη στήλη Media Market – ΘΕΜΑ:







































enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: