16.5.12

Η Άννα μιλάει για την Μικρασιατική καταστροφή και... συνωστίστηκε μαζί με την Ρεπούση...



Με αιχμές για τους «κερδισμένους» των εκλογών και καρφιά για τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, αναλύει σε άρθρο στην ιστοσελίδα της το εκλογικό αποτέλεσμα. Η κυρία Διαμαντοπούλου μάλιστα αναφέρει ότι...

«παίζοντας με τον πόνο και την αγωνία των πολιτών, ορισμένοι επιχειρούν να προσδώσουν στις επιλογές τους χαρακτηριστικά της Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ υποστηρίζει ότι ο λαός πίστεψε την πρόταση των πολιτικών κομμάτων που πρόσφεραν την «πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο» και τελικά τον οδήγησαν στο γνωστό αποτέλεσμα: «Μικρασιατική καταστροφή».


Μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός διευκρίνιζει ότι «μήνες πριν οι ηγέτες της αντιπολίτευσης, με κορυφαίους τον κ. Σαμαρά και τον κ. Τσίπρα είχαν σηκώσει το λάβαρο των εκλογών υποστηρίζοντας ότι η τότε κυβέρνηση δεν είχε τη νομιμοποίηση να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο κ. Σαμαράς αρνούμενος την προώθηση μεταρρυθμίσεων επέβαλε τη διενέργεια εκλογών με στόχο την αυτοδυναμία. Όπως ήταν αναμενόμενο ακόμη και από αυτούς που επιδίωκαν τις πρόωρες εκλογές, αυτές δεν έδωσαν διέξοδο.

Αντίθετα προκάλεσαν μια 5μηνη προεκλογική περίοδο απραξίας και ήδη μια εβδομάδα ακυβερνησίας, σε εποχή βαθύτατης κρίσης, όπου Κοινοβούλιο, Κυβέρνηση και διοίκηση έπρεπε να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα για την εξασφάλιση πόρων και τη λειτουργία της οικονομίας. Όπως συμβαίνει πάντα όταν η οικονομία «παγώνει» την «πληρώνουν» πρώτα οι πιο αδύναμοι. Η επιζητούμενη, νέα προεκλογική περίοδος, με παράταση της παραλυσίας του κράτους, θα φέρει την πλειοψηφία των Ελλήνων αντιμέτωπους με τα αδιέξοδα. Την ώρα που το σπίτι μας καίγεται, εμείς θα συζητάμε αναζητώντας λύσεις...Εν τω μεταξύ εκατομμύρια ανυπεράσπιστοι Έλληνες που μένουν μέσα σ' αυτό το σπίτι και δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας, θα κινδυνεύουν να καούν».


Υ.Γ.: Προσέξτε όμως κυρία Διαμαντοπούλου μην συνωστιστείτε στο λιμάνι μαζί με την κυρία Ρεπούση!
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: