26.5.12

Τα καρφιά του Πανίκα στον Σαμαρά ...


Γεμάτη αιχμές ήταν η ομιλία του επικεφαλής προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτη Ψωμιάδη.
«Κάναμε προεκλογικό αγώνα, τρίτης τοπικής, ερασιτεχνικής ομάδας. Ξεχάσαμε ότι... η παράταξη μας είναι επιπέδου Champions League.

Ξεχνάμε ότι μπορούμε να γίνουμε ο Μέσι, όχι του ποδοσφαίρου, αλλά των εκλογών…», είπε, εκφράζοντας τη δυσφορία του για την προεκλογική περίοδο που προηγήθηκε των χαμηλών εκλογικών ποσοστών της 6ης Μαϊου.

Ο κος Ψωμιάδης, δεν έκρυψε την πικρία του για το προηγούμενο διάστημα, αφήνοντας και άλλη αιχμή, λέγοντας: «πρώτος εγώ άφησα στην άκρη την πίκρα, την αδικία και παραγκωνισμό μου. Δεν χρειάζεται να πονέσει άλλο η παράταξη!»

«Είδα το σύνθημα ‘‘Με την Ελλάδα δεν παίζουμε’’. Οι περισσότεροι από εδώ παίξαμε…», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Ο κος Ψωμιάδης, έδειξε πάντως τα Βορειοελλαδίτικο ταπεραμέντο του από την αρχή της ομιλίας, λέγοντας «Φωνάξτε και του άλλους μέσα. Δεν είναι κακό να ακούσουν και μια διαφορετική φωνή από το χωριό. Από την περιφέρεια…», ενώ σε άλλο σημείο είπε «Μη χειροκροτάτε. Μη καθυστερείτε. Χειροκροτάτε στο τέλος…».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και στο ΣΥΡΙΖΑ, με πιο χαρακτηριστική την τελευταία αποστροφή του «Στράτα- στράτα Στρατούλη, θα μας πάει από το ευρώ στη δραχμή»
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: