6.5.12

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς...


Έκτακτη δρομολόγηση, βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, η οποία θα ισχύσει τόσο την Κυριακή των εκλογών, όσο και για τη Δευτέρα, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Αναφορικά με... τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δε θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση που θα σημειωθεί.

Σε ό,τι αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, στις 6 Μαΐου το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα παραταθεί κατά μία ώρα.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01.20, ξημερώματα Δευτέρας, 7 Μαΐου.

Για τη γραμμή του Τραμ, προβλέπεται, το Σάββατο, 5 Μαΐου και την Κυριακή, 6 Μαΐου να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Ακόμα, τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που προτίθεται να ταξιδέψει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν και τη Δευτέρα, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των ψηφοφόρων..

Δεν υπάρχουν σχόλια: