12.5.12

Η πανελίστρια "αρπάχτηκε" με τον υπεύθυνο της εκπομπής ...


Άγριος καυγάς στο πλατό...
Ένα βίντεο προκάλεσε τη ρήξη μεταξύ γνωστής πανελίστριας με τον υπεύθυνο εκπομπής της εκπομπής στην οποία εργάζεται. Η πανελίστρια κλήθηκε από εκείνον να κάνει ένα γύρισμα με έξυπνες λύσεις για οικονομία στο πορτοφόλι μας και να ετοιμάσει το αντίστοιχο βίντεο.

Όταν το άκουσε εκείνη άρχισε να ... ωρύετε και να λέει πόσο πολύ την έχει κουράσει αυτή η κατάσταση που όλα τα κάνει μόνη της σε αυτή την εκπομπή. Ο καβγάς που ακολούθησε ήταν τρικούβερτος και οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλα τα γραφεία του καναλιού. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν -με την παρέμβαση φυσικά των συναδέλφων τους- η πανελίστρια έφυγε και έκανε τελικά το ρεπορτάζ, όπως της ζητήθηκε. Την επομένη μέρα το βίντεο ετοιμάστηκε και παίχτηκε στην εκπομπή, ξεχνώντας τι συνέβη.

Όμως το θέμα δεν έληξε έτσι, καθώς την επομένη μέρα που η πανελίστρια πήρε στα χέρια της τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αναφώνησε μπροστά σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής πως για ακόμη μια φορά το βίντεο της έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα της εκπομπής. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να εξαγριωθεί ακόμη περισσότερο ο υπεύθυνος εκπομπής και να τσακωθεί ξανά μαζί της, λέγοντας της πως το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να ντρέπεται για την συμπεριφορά της. Εμείς να ευχηθούμε να μονιάσουν… Άλλωστε η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται.



entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: