22.5.12

Σκανδαλίδης: Τσίπρα είσαι καρικατούρα...


Έστειλε μήνυμα συστράτευσης στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ...
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξη Τσίπρα εξαπέλυσε απόψε απο το Ηράκλειο ο Κώστας Σκανδαλιδης κάνοντας λόγο για "καρικατούρα της ιστορίας όταν συγκρίνεται με τον Ανδρέα Παπανδρεου"!

Ο... κ. Σκανδαλίδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τον Αλέξη Τσίπρα, όταν αναφέρθηκε στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Γαλλία και το περίφημο πλέον...Ολαντρέου που είπε αναφερόμενος στον Γάλλο πρόεδρο, ενώ επιτέθηκε συνολικά στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχει...καβαλησει το καλάμι!

Ο Κώστας Σκανδαλίδης έστειλε επίσης μήνυμα συστράτευσης στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κήρυξε και τυπικά με την παρουσία του στην Κρήτη την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για το κόμμα, με φόντο την κάλπη της 17ης Ιουνίου.

Το στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ τοπικά δεν είναι άλλο την συσπείρωση της κομματικής βάσης αλλά και την ενεργοποίηση των στελεχών προκειμένου να αντιστραφεί το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που καταγράφεται σε όλη την Κρήτη.

"Οι άνθρωποι που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών θα αποτελέσουν τον πυρήνα για την ανασυγκρότηση του κόμματος και θα οδηγήσουν το Κίνημα μέχρι το συνέδριο του Σεπτεμβρίου, εκεί όπου το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγεννηθεί", τόνισε χαρακτηριστικα ο κ. Σκανδαλιδης.

Ο κ. Σκανδαλιδης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη μάχη των εκλογών, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό και τόνισε οτι το κόμμα έχει ενα ρεαλιστικό σχέδιο για έξοδο της χώρας από την κρίση το 2015.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: