3.5.12

"O Σαμαράς επιμένει να ικανοποιήσουμε την προσωπική του ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός"...


Τη στάση τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Αντώνη Σαμαρά καυτηριάζει σε δήλωσή της τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι ... την Κυριακή οι πολίτες θα κρίνουν τη μοίρα της Ελλάδας για την επόμενη εικοσαετία.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο λαϊκισμός και η δημαγωγία.

Κάποιοι συνεχίζουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο. Με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα, μας καλούν να παίξουμε σε μια ζαριά όλα όσα με πόνο και κόπο κατέκτησε ο Ελληνικός λαός το τελευταίο διάστημα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν το "κόμμα της δραχμής", παίζοντας με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι των κερδοσκόπων. Επικαλούνται την Αριστερά, αλλά δεν έχουν το ήθος της. Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να οδηγήσουν την Ελλάδα σε απομόνωση, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη», παρατήρησε η κ. Γεννηματά και στη συνέχεια επετέθη στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας:

«Από την άλλη μεριά, ο κ. Σαμαράς επιμένει να ικανοποιήσουμε την προσωπική του ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός. Διεκδικεί την ψήφο του Ελληνικού λαού, δηλώνοντας απών από τον τηλεοπτικό διάλογο, χωρίς στην πραγματικότητα να δίνει συνεντεύξεις, χωρίς να δίνει απαντήσεις στις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας».

«Απέναντι στους εκφραστές της ανευθυνότητας και του πολιτικού κυνισμού, απέναντι στα ψέματα που οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Έλληνες στη φτώχεια, την πατρίδα μας στη δραχμή», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά, «το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την πρώτη θέση, για να πετύχει τον εθνικό συναγερμό και τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της ευθύνης, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: