12.5.12

Η πρώτη απόλυση από το Twitter στην Ελλάδα με την υπογραφή του Χατζηνικολάου...


Η πρώτη απόλυση από το Twitter στην Ελλάδα είναι γεγονός και φέρει την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γράφει στο twitter ο υπάλληλος του Real fm για τον ιστορικό ηγέτη της... Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, «Ρε αι γ… Γλέζο, βρομιάρη κομμουνιστή»!

Αμέσως κάποιος που τον ακολουθεί γράφει του Νίκου Χατζηνικολάου, «Να τον χαίρεσαι»! Και απαντά ο Νίκος Χατζηνικολάου, «Αν είναι αληθές δεν θα συνεχίσει μαζί μας». Τότε κάποιος άλλος follower στέλνει στον Νίκο Χατζηνικολάου το σχετικό link. Και ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφει την τελευταία λέξη για τον υπάλληλό του, «Ντροπή του δεν θα συνεχίσει μαζί μας»!

UPDATE: 1

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει: «Πρόκειται για αλητεία, δεν θα μείνει μαζί μας». Σε άλλο tweet αναφέρει, «Έχω πάθει σοκ. Κρίμα»! Άλλο, «Ειδοποιείται τώρα να μην έρθει τη Δευτέρα. θλιβερή αλητεία». Και καταλήγει μεταξύ άλλων, «Δεν απολύεται για την γνώμη του, αλλά για το χυδαίο υβρεολόγιό του»!
UPDATE: 2

Επιπλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει ξεκαθαρίζοντας την εργασιακή σχέση που είχε με τον ηχολήπτη Αλέξανδρο Ελευθερόγλου, «Δεν απολύθηκε. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Έβρισε χυδαία. Αυτή είναι η απόφασή μου».

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: