14.5.12

Έρχονται θριαμβευτές! (VIDEO)...


Τα πανηγύρια στην Ελλάδα κράτησαν όλη νύχτα, άλλο τόσο κράτησαν και στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνίστησαν σε ένα τελικό που θα μείνει αξέχαστος τόσο στον... κόσμο του Ολυμπιακού όσο και όσους τον παρακολούθησαν.

Η ανατροπή των 19 πόντων και η νίκη στο 0,7'' με το καλάθι του Πρίντεζη θα μείνουν στο πάνθεον των ιστοριών της Ευρωλίγκας.

Μετά από 15 χρόνια ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Μία ομάδα που άλλαξε όλη από την αρχή της σεζόν, μία ομάδα που αποτελείται από πιτσιρίκια όπως οι Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης.

Με παίκτες που δεν ήταν πρώτης γραμμής αλλά έγιναν υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς όπως οι Χάινς, Ντόρσεϊ, Άντιτς και Λο.

Τα budget φαίνεται πως τελικά δεν παίζουν κανένα ρόλο, αν υπολογίσει κανείς τα απίστευτα λεφτά που είχε χαλάσει η ΤΣΣΚΑ για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου που της έκλεψε μέσα από τα χέρια ο Ολυμπιακός.

Η φιλοσοφία της ομάδας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει τα κλειδιά, την υπομονή και τα λίγα λόγια οδήγησαν σε αυτή την κατάκτηση.

Πλέον η ομάδα του "Σοφού" βάζει στόχο την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τους τελικούς της Α1 να είναι προ των πυλών, με το πλεονέκτημα έδρας να τους δίνει ακόμα ένα αβαντάζ πέρα του ψυχολογικού μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Οι Θριαμβευτές της Πόλης επιστρέφουν σήμερα στις 17:00 και αναμέται η υποδοχή τους να είναι με τιμές ηρώων, όπως ακριβώς τους αξίζει!


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: