7.6.12

Φεβρουάριος του 2002:Όταν ο Μάκης Βορίδης στήριζε τον Λεπέν!...


kourdistoportocali.com

«Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2002, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Μάκης Βορίδης μίλησε στην συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (Front National) που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του προέδρου του, κ. Ζαν Μαρί Λεπέν για... την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Γάλλοι συναγωνιστές στον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ήταν θερμή, ενώ ο ίδιος ο Λεπέν, χαιρέτησε την ομιλία του Μάκη Βορίδη με συγκινητικό τρόπο. Αυτή η εκδήλωση σηματοδότησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενότητα των Ευρωπαίων εθνικιστών αλλά και την επιτάχυνση των εξελίξεων που θα φέρουν τις πατριωτικές ιδέες και τους φορείς που τις εκπροσωπούν στον προσκήνιο της Ιστορίας. Η ομιλία του Μάκη Βορίδη έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες,

Με περισσή χαρά βρίσκομαι και πάλι ανάμεσά σας, ανάμεσα στο Front National που πρώτο έδειξε τον δρόμο της αντίστασης στην Ευρώπη. Κυρίως είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω την συμπαράσταση των αγωνιστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αλλά και όλων των ελλήνων πατριωτών στον πρόεδρο Ζαν Μαρί Λεπέν.

Στην Ελλάδα καταλαβαίνουμε την σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στην Γαλλία. Σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη πνέει ένας άνεμος πατριωτισμού και ελευθερίας. Οι λαοί αφυπνίζονται και αντιστέκονται. Αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση, αντιστέκονται στην εφιάλτη της ομοσπονδιακής Ευρώπης, αντιστέκονται στην μετανάστευση, στην ανασφάλεια, στην εγκληματικότητα, στην πολιτιστική εκρίζωση. Έκφραση αυτής της αντίστασης είναι και η παρουσία αυτών των πατριωτικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη σήμερα εδώ. Και η αντίστασή τους αυτή είναι μία πράξη βαθιά ηθική διότι υπερασπίζονται τις αξίες της Ευρώπης, δηλαδή τις αξίες της Κλασσικής Ελλάδος και του Χριστιανισμού.

Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που προέρχεται από το επιθετικό Ισλάμ και από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση από τις Ασιατικές Χώρες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι χώρες μας ανήκουν στους λαούς μας, ανήκουν στους Ευρωπαϊκούς λαούς. Όλοι καταλαβαίνουν ότι πλέον οι μετανάστες είναι πολλοί, πάρα πολλοί και τώρα πια, πρέπει να φύγουν, πρέπει να τους κάνουμε να φύγουν. Και ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουμε την Ευρώπη Ευρωπαϊκή αποκλείοντας την είσοδο σε αυτήν χωρών ασιατικών, όπως η Τουρκία.

Ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες, η προοπτική εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει την εισβολή 80.000.000 Τούρκων στην Ελλάδα με πληθυσμό που δεν υπερβαίνει τα 10.000.000. Για αυτό και εμείς, οι Έλληνες πατριώτες λέμε απερίφραστα: “η Τουρκία δεν πρέπει να μπει ποτέ, μα ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά και αν και ποτέ γίνει δεκτή, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Όλα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ, το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία με μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στον πρόεδρο Λεπέν και στο Front National για μία Ευρώπη χωρίς μετανάστευση, χωρίς τρομοκρατία, κοντά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της, για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: