4.6.12

Ξόδεψε 45.000 ευρώ για ένα ρολόι!...


Το ακριβό γούστο της Λαγκαρντ...
Μπορεί, όπως λέει, να αδυνατεί να βγάλει από το μυαλό της τα πεινασμένα παιδιά της Αφρικής, την ίδια ώρα όμως φροντίζει να απολαμβάνει τη ζωή της ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε πανάκριβα ρούχα, κοσμήματα και... αξεσουάρ.

Εμπιστευόμαστε τα λεγόμενά σου με κλειστά τα μάτια! Οι πράξεις σου μιλούν από μόνες τους….

Η επικεφαλής του ΔΝΤ φροντίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της να είναι ντυμένη στην τρίχα και με πανάκριβα αξεσουάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα πιο ισχυρές γυναίκες της λίστας του Forbes αλλά και στους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του πλανήτη.

Η Λαγκαρντ έχει υιοθετήσει ένα πανάκριβο κλασάτο και αυστηρό ντύσιμο γραφείου για τις καθημερινές επαγγελματικές εμφανίσεις, ενώ για τις βραδινές εξόδους και δεξιώσεις δεν διστάζει να φορέσει τουαλέτες διάσημων οίκων.

Για το ντύσιμο της επιλέγει κυρίως Γάλλους σχεδιαστές ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι οι δημιουργίες του οίκου Chanel αλλά και οι αέρινες τουαλέτες του οίκου με τιμή από 3.000 και 15.000 ευρώ αντίστοιχα. Λατρεύει επίσης τα παπούτσια Louboutin ενώ στις τσάντες έχει μια εμφανή αδυναμία σε όλη τη σειρά του οίκου Hermes.

Το ακριβό της γούστο συμπληρώνουν τα δερμάτινα πάντα γάντια της και βέβαια τα πολύτιμα κοσμήματα. Προτιμά τις μεγάλες πέρλες σε συνδυασμό με λευκόχρυσο και διαμάντια. Έτσι τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια της κλέβουν συχνά την παράσταση ενώ το αγαπημένο της ρολόι τη στεφάνη του οποίου κοσμούν 10 διαμάντια, η αξία του υπολογίζεται στα 45.000 ευρώ, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με την πάντα μαυρισμένη, χειμώνα καλοκαίρι επιδερμίδα της.
πηγη prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια: