3.6.12

«Anonymous» απειλή για το Grand Prix του Καναδά...


Έτοιμοι να «χτυπήσουν» τις ιστοσελίδες, που συνδέονται με το Grand Prix της Formula 1 στον Καναδά, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου και θα λήξει στις 10 του ίδιου μήνα, είναι οι Anonymous. 'Οπως λένε αυτό δεν είναι απλά μια... επιχείρηση κατά των διοργανωτών του αγώνα, αλλά και κατά των Καναδικών αρχών, που έχουν λάβει την επωνυμία «καταπατητές των ανθρώπινων δικαιωμάτων»από τους Anonymous.

Μέλος των Anonymous αναφέρει:

«Όπως κάναμε στο Μπαχρέιν οι Anonymous σκοπεύουν να καταστρέψουν το κόμμα του κ. Eccelstone».

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όποιον σκοπεύει να παρακολουθήσει αυτόν τον αποτρόπαιο αγώνα, ότι θα είναι η τελευταία του φορά διότι οι Anonymous έχουν τα προσωπικά δεδομένα όλων των θεατών , συμπεριλαμβανομένου των αριθμών πιστωτικών καρτών και των μη κρυπτογραφημένων κωδικών που βρίσκονται στους διακομιστές (servers) της F1.

Σύμφωνα με αναφορές, ο βασικός λόγος που οι Anonymous απειλούν με επίθεση τις ιστοσελίδες της Formula 1 είναι επειδή συνδέεται με τον Ειδικό νόμο 78 του Κεμπέκ, ο οποίος θεωρείται ως περιορισμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Ο hacker δήλωσε επίσης:«Σας προτείνουμε να συμμετάσχετε το μποϊκοτάζ της F1 στο Μόντρεαλ και σας συνιστούμε να μην αγοράσετε εισιτήρια ή οποιοδήποτε προϊόν της F1 μέσω διαδικτύου.»

secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: