17.6.12

Στη γενέτειρά του, ψήφισε ο Γ. Παπανδρέου (BINTEO) ...


Στο Καλέτζι άσκησε και σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου έφθασε πριν απο λίγο στη γενέτειρα της οικογένειάς του, συνοδευόμενος απο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.

Ντυμένος απλά, με... ένα μπλε φανελάκι και εμφανώς ξεκούραστος, χαιρέτησε πολλους απο τους κατοίκους που τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν.

Ο ίδιος εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος και μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε "Με πολύ δουλειά, με κόπο και θυσίες του λαού, με δύσκολες αποφάσεις και σκληρές μάχες στην Ε.Ε. κατακτήσαμε πολλά. Βάλαμα τις βάσεις για μια Ελλάδα αυτοδύναμη, παραγωγική, πιο δίκαιη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Να συνεχίσουμε με ελπίδα, πίστη και ειλικρίνεια. Τα οράματα δεν χτίζονται με μεγάλα και εύκολα λόγια. Αλλά με κόπους, αγώνες και σιγουριά για τις βάσεις που έχουμε βάλει. Δεν έχουμε να ζηλεύουμε κανένα. Αρκεί να το πιστέψουμε εμείς ότι η Ελλάδα μπορεί. Να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περιφέρειας. Εγγύηση γι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: