15.6.12

ΣΥΡΙΖΑ: "Αλιεύει ψηφαλάκια ο κ. Μιχελάκης"...


Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη στην οποία κατηγορεί την Κουμουνδούρου για... λαϊκισμό με αφορμή προηγούμενη ανακοίνωσή της για την αστυνομία.

Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο αδελφοποιτός της Χρυσής Αυγής κ. Μιχελάκης συνεχίζει την προσπάθεια του να αλιεύσει ψηφαλάκια στους υπονόμους της ακροδεξιάς».

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ είχε δηλώσει:«Την ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει και η λαθρομετανάστευση έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και οι πολίτες φοβούνται και τη σκιά τους, ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει.

Αποκηρύσσει με ευκολία ακόμα και το ίδιο του το πρόγραμμα. Και για να του το θυμίσουμε, λέει επί λέξει:

“Η ένοπλη παρουσία τους σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις, αλλά και στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων, δεν αποσκοπούν στην καλλιέργεια αισθήματος ασφάλειας, αλλά στον εκφοβισμό (πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ 2012)”.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αλλά και επειδή τα γραπτά μένουν, να του θυμίσουμε ότι δεν απέβαλαν από τις τάξεις τους, τους υπερασπιστές των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, τους θιασώτες των εμπρησμών και των λεηλασιών του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τους μόνιμους υβριστές των αστυνομικών και της Αστυνομίας μας.

Ο κόσμος έχει και γνώση και κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: