24.6.12

Η αγωνία του Σαμαρά...


Με αγωνία ανάλογη εκείνης που τον διακατείχε χθες το πρωί για την έκβαση της επέμβασης (αποκατάσταση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς στο δεξιό μάτι), αναμένει ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα την… ετυμηγορία των γιατρών για... την περίπτωσή του, τόσο για το εξιτήριο από το «Αττικόν» όσο και από τη… χώρα ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο καθηγητής, κ. Πάνος Θεοδοσιάδης, ο οποίος διενήργησε τη χειρουργική επέμβαση, θα εξετάσει σήμερα εκ νέου τον ασθενή και θα εκτιμήσει εάν η κατάσταση του εγχειρισμένου ματιού επιτρέπει στον Πρωθυπουργό να επανέλθει στο –φορτωμένο- πρόγραμμά του.

Συμπληρώνοντας ένα 24ωρο στο «Αττικόν», σε μονόκλινο δωμάτιο του 3ου ορόφου στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου, ο πρωθυπουργός πάντως έχει καταφέρει να καταστήσει τη Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή σε «πρόβλημα» και της... Β’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.


Πειθήνιος και σιωπηλός ακούει τις συστάσεις και τις υποδείξεις των γιατρών αναφορικά με το μετεγχειρητικό στάδιο της αποκατάστασης της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς από το μεσημέρι του Σαββάτου που ανέβηκε στον θάλαμο, όπως ότι δεν πρέπει να καταπονεί τα μάτια του, να περιορίσει τα ταξίδια με αεροπλάνο όπως και να αποκλείσει κάποια ταξίδια για ορισμένο διάστημα κοκ, στη συνέχεια όμως ξεδιπλώνει το δικό του πρόγραμμα συνομιλώντας με τους συνεργάτες του.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: