27.6.12

Τραβάει το σχοινί η Σπανοπούλου;...


Νέες αναταράξεις προκαλούν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κα Ελένη Σπανοπούλου αρνείται να παραιτηθεί παρά την κατακραυγή από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων και αντιδράσεις των Ενώσεων των εργαζομένων στον Ημερήσιο Τύπο.Στο...
ίδιο μήκος κύματος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται το ιστολόγιο της Αξίας, κινούνται και μέλη του ΔΣ τα οποία έχουν στενή σχέση με την κα Σπανοπούλου και συνευθύνη στη διαχείριση του Οργανισμού για την οποία οι συνεχείς αποκαλύψεις έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας και την υπόθεση διερευνά ο εισαγγελέας Πεπόνης.

Οι Ενώσεις μπροστά στο ενδεχόμενο να μην παραιτηθεί η κα Σπανοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση ετοιμάζονται για άμεση δράση.

Ήδη εκπρόσωποι στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν υπογραφές για υποβολή πρότασης μομφής ενώ αν δεν υπάρξει παραίτηση το ρόλο αυτό θα αναλάβουν οι Ενώσεις.

Η συγκέντρωση υπογραφών θα γίνει βάση των καταστατικών διαδικασιών που προβλέπονται για πρόταση μομφής και διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου.

Επιπλέον οι Ενώσεις έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία για τη διαχείριση του Οργανισμού προκειμένου να υποβάλλουν μηνυτήριες αναφορές και να προβούν γενικότερα σε όλα τα ενδεδειγμένα νομικά μέτρα εναντίον του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ...
Planet-greece.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: