3.6.12

Οι αλόγιστες σπα...τάλες της Βίκυς ...



Σύμφωνα με αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πλέον φημισμένα σπα στον κόσμο.
Δίχως τελειωμό μοιάζουν οι αποκαλύψεις για την... ντόλτσε βίτα της Βίκυς Σταμάτη, που δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση ρούχων και αξεσουάρ από τα ακριβότερα και πολυτελέστερα καταστήματα Αθήνας και Ρώμης.

Οπως προκύπτει από το πλουσιότατο αρχείο που διατηρούσε ο πρώην υπουργός, τα ακριβά γούστα και οι απαιτήσεις που είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγός του, δεν περιορίζονταν στην αγορά πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ. Νέες αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί ανακριτές, αποτυπώνουν ένα ακόμη κεφάλαιο για τις σκανδαλώδεις σπατάλες της Βίκυς Σταμάτη και αποκαλύπτουν τι ξόδευε για την αισθητική της περιποίηση!

Οπως προκύπτει από το ογκωδέστατο υλικό του αρχείου του κ. Τσοχατζόπουλου, το οποίο αποτελεί... θησαυρό για τις δικαστικές αρχές, η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία, προκειμένου να αφεθεί στις φροντίδες και τις περιποιήσεις των αισθητικών ενός από τα διασημότερα κέντρα ομορφιάς του κόσμου.

Χαλάρωση για VIPs
Αποδείξεις πληρωμής για θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, που βρίσκονται στη δικογραφία, αποδεικνύουν ότι η Βίκυ Σταμάτη έζησε τις «χίλιες και μία νύχτες» στον παράδεισο ομορφιάς και χαλάρωσης του MARBELLA CLUB THALASSO.

Στο φημισμένο ισπανικό σπα, όπου καταφεύγουν πολλοί VIP, για να απολαύσουν ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι παρέμεινε πέντε μέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 12 μέχρι 17 Αυγούστου του 2001.
Οι αλόγιστες σπα...τάλες της Βίκυς

Στο κέντρο, η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια αισθητικών και μασέρ για τις υπηρεσίες των οποίων πλήρωσε, μόνο για το πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου, 110.000 πεσέτες, δηλαδή 664,14 ευρώ! Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις πληρωμής, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι κατέβαλε 150.000 πεσέτες για θεραπεία με φύκια.

Παράλληλα, για τρία ειδικά ντους με επτά κεφαλές έδωσε 15.000 πεσέτες, ενώ για δύο ειδικές θεραπείες ηλιοπροστασίας -μία υψηλή και μία μέτρια- 5.300 πεσέτες. Ακολούθησε ένα «δυναμικό πρόγραμμα πισίνας» που στοίχισε 5.800 πεσέτες, σε συνδυασμό με υδρομασάζ, για το οποίο κατέβαλε επίσης 5.800 πεσέτες. Από ό,τι φαίνεται από τα χιλιάδες έγγραφα που υπάρχουν στη δικογραφία, οι σπατάλες του ζεύγους Τσοχατζόπουλου ήταν τεράστιες και αποκαλύπτουν ότι ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του ζούσαν ξοδεύοντας μυθικά ποσά.
Οι αλόγιστες σπα...τάλες της Βίκυς

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχές του 2005 η Βίκυ Σταμάτη έλαβε επιστολή από την Τράπεζα UBS με τίτλο «Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με ελβετικές παραδόσεις», με την οποία οι Ελβετοί την καλούσαν στο Φεστιβάλ των Αλπεων, επειδή ήταν διακεκριμένη πελάτισσα της τράπεζας! Η διεύθυνση της UBS ενημερώνει από τις 6 Φεβρουαρίου 2007 ότι έχει γίνει κράτηση για εκείνη και μάλιστα σε «ιδιαίτερες θέσεις» για το επόμενο Φεστιβάλ στις Αλπεις που ήταν προγραμματισμένο για τον Αύγουστο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες με τα εκατομμύρια, είναι τα έξοδα που έκαναν ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, για να ανακαινίσουν, να επιπλώσουν και να στολίσουν το νεοκλασικό της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Ακρόπολη.
Οι αλόγιστες σπα...τάλες της Βίκυς

Αλόγιστες σπατάλες
Τα έγγραφα που κρατούσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στο αρχείο αποκαλύπτουν τα αλόγιστα έξοδα για την πολυτελή οικία του. Πολλά από αυτά έχουν αφήσει άφωνους τους ειδικούς ανακριτές που διαπιστώνουν ότι ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ, μεταξύ άλλων, για συλλέκτες διανομής πάνελ για την ψύξη και τη θέρμανση, που κόστισε 50.000 ευρώ, δίκτυο αεραγωγών (κανάλια) για τον κλιματισμό της οικίας, στόμια, μονώσεις κ.λπ., τέσσερις κλιματιστικές μονάδες για τις οποίες πληρώθηκαν 110.000 ευρώ, αντλία θερμότητας-ψύξης, σωληνώσεις, τρίοδοι, που στοίχισε 100.000 ευρώ, κατασκευή-ηχομόνωση μηχανοστασίου, για το οποίο καταβλήθηκε ποσό 20.000 ευρώ.Σε άλλη απόδειξη αναφέρεται ότι τα τζάμια κόστισαν 103.000 ευρώ, τα κηπευτικά κόστισαν 32.000 ευρώ, ενώ μόνο για την κατασκευή «παπουτσοθήκης λακαριστής στον διάδρομο του υπογείου» η προτεινόμενη τιμή είναι 1.200 ευρώ.

Με αποδείξεις
Αποτρίχωση από... χρυσάφι

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε το νεοκλασικό «παλάτι» της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δεν παρέλειψε να υποβληθεί και σε αποτρίχωση, η οποία κόστισε 7.500 πεσέτες...

Επίσης, δύο φορές αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για να απολαύσει το περίφημο «σουηδικό μασάζ», για το οποίο πλήρωσε 28.000 πεσέτες. Φυσικά από το σπέσιαλ πρόγραμμα που επέλεξε στο φημισμένο κέντρο ομορφιάς της Ισπανίας, δεν θα μπορούσε να λείπει μία «πλήρης αναζωογονητική ενυδάτωση», που χρεώθηκε 25.000 πεσέτες!

Η θεραπεία ομορφιάς στην οποία υποβλήθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2001 η Βίκυ Σταμάτη, ολοκληρώθηκε στη «σπέσιαλ καμπίνα ενυδάτωσης», που κόστισε 3.400 πεσέτες...
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: