15.6.12

«Ήμουν σε απόγνωση, πεινούσαν τα παιδιά μου» ...


Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα, που έκλεψε λίγο γάλα για να ταΐσει τα παιδιά της...

Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η 32χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη για κλοπή .

Η γυναίκα που συνελήφθη χθες γιατί πήρε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ χωρίς να... τα πληρώσει, εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών . Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα , χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

Στις λίστες των απόρων καταγεγραμμένη η οικογένεια της

Η οικογένεια της 32χρονης γυναίκας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει καταγραφεί στις λίστες απόρων της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, υπάλληλοι της οποίας βρέθηκαν κοντά της μόλις γνωστοποιήθηκε η σύλληψη της. Μάλιστα η Υπηρεσία έθεσε στην διάθεση της και δικηγόρο.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: