3.6.12

"Θερμό" επεισόδιο στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου!...


Ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι μαζί! Τα στελέχη της Ντόρας που επανακάμπτουν στη ΝΔ μετά και τη συμφωνία κορυφής Σαμαρά-Μπακογιάννη προσπαθούν να ενταχθούν και να... συνθίσουν στην ιδέα, αλλά δεν είναι εύκολο! Αναπτύχθηκε άλλωστε τέτοια 'εμφύλια' διαμάχη από τις περιφερειακές εκλογές και μετά που είναι δύσκολο να κλείσουν οι πληγές...

Χαρακτηριστικό είναι και το επεισόδιο που συνέβη χθες στη Νομαρχιακή της ΝΔ Ηρακλείου όπου παραβρέθηκαν στελέχη και των δύο 'κομμάτων' σε μια προσπάθεια συνεννόησης για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Κάποια στιγμή μπήκε στην αίθουσα ένα νέο και δυναμικό στέλεχος που είχε πάει από τους πρώτους στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Με τον που τον είδε ένας συνεργάτης πρώην βουλευτή άρχισε τις ειρωνίες και στο τέλος είπε "καλώς τα απολωτότα"! Ο Άλλος πήρε...ανάποδες , τον άρχισε στα...γαλλικά και έτσι άρχισε ο καβγάς! Μάλιστα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και το επεισόδιο θα είχε παρει διαστάσεις εάν δεν παρενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι...Το παράδοξο είναι ότι το στέλεχος-από τα πιο δυναμικά που έχει ο χώρος και με μεγάλη επιρροή στην Πεδιάδα- ήταν μεν με την κ.Μπακογιάννη, αλλά το τελευταίο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί και λεγόταν ότι στήριξε και ένα υποψήφιο της ΝΔ!

Σε κάθε περίπτωση τέτοια επεισόδια είναι καθημερινά και δείχνει το πόσο τραυματική είναι η εμπειρία των δύο προηγούμενων χρόνων για τα δύο κόμματα. Όπως φαίνεται και απο το ότι οι δύο παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης δεν μπορούν να τα βρουν!

Η παράταξη «Μάχη για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη, που στηρίχθηκε από τη “Δημοκρατική Συμμαχία”, θα μπορούσε ενωθεί με την παράταξη «Η Κρήτη μας Ενώνει» του Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά αυτό δεν το επιθυμεί κανένας!

Τα στελέχη τοπικά δεν δείχνουν καν να έχουν σκεφτεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο κάτι που δείχνει και το πρόβλημα που υπάρχει...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: