19.6.12

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα...


Πιθανή συνάντηση των "τριών", το απόγευμα...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις των κομμάτων και κυρίως στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας

Πυρετός επικρατεί στα ηγετικά κλιμάκια της Ν.Δ. καθώς μετά τις... θετικές εξελίξεις και την ικανοποίηση στο κόμμα για την πρόταση συνεργασίας σε Βενιζέλο και Κουβέλη από τον Αντώνη Σαμαρά, σχεδιάζεται η νέα κυβέρνηση.

Στον πρωθυπουργό φαίνεται ότι έχουν καταλήξει οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κι αυτός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός του πρώτου κόμματος, ωστόσο καταγράφονται αυτή την ώρα όλες οι απόψεις και οι εισηγήσεις που θα καταθέσει από την πλευρά της η Ν.Δ. για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση και θα αποτελείται σύμφωνα με πληροφορίες από βουλευτές, εξωκοινοβουλευτικούς και τεχνοκράτες.

Ο ίδιος πυρετός επικρατεί και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Τα τρία κόμματα φαίνεται να είναι σε επικοινωνία καθώς υπάρχουν πληροφορίες για διαβουλεύσεις όχι μόνο μεταξύ των στελεχών κάθε κόμματος, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των ηγετικών κλιμακίων.

Πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να συμφωνήσουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί για συνάντησή τους εκ νέου το απόγευμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προηγηθεί συνάντηση Σαμαρά-Κουβέλη.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: