11.6.12

Αλλαγή κλίματος βλέπουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης...


Στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης θεωρούν πως πλέον ξεπέρασαν την επιθετική στάση που συναντούσαν από πολίτες στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Επισήμαναν ότι πλέον δεν αποτελούν «κόκκινο πανί», κάτι που... ο διέκρινε κάποιος έντονα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σήμερα, επιτυχημένη κρίθηκε η πρώτη επίσκεψη κομματικού κλιμακίου σε λαϊκή αγορά (ενδεικτικό της αποδοχής, έλεγαν) κι έτσι το εγχείρημα να μιλήσουν με τον απλό πολίτη στους χώρους συνεύρεσης θα επαναληφθεί και αυριο (στον Εύοσμο). Η σημερινή εξόρμηση στη λαϊκή του Ε’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης (Γ. Αγγέλου) «ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», σημείωναν.

Τα κομματικά στελέχη, που εξέφραζαν ενδοιασμούς για το κλίμα αποδοκιμασίας που πιθανώς να εισέπρατταν στις λαϊκές, πλέον υποστηρίζουν πως παρατηρούν αποδοχή… Χαρακτηριστικό είναι ότι όχι μόνο δεν υπήρξαν αποδοκιμασίες, αλλά αντιθέτως ο κόσμος έδειχνε ενδιαφέρον ακόμη και για το προεκλογικό υλικό που διένειμαν.

Η… μάχη δίνεται ακόμη και στα ΚΑΠΗ και τα νοσοκομεία, όπου γίνεται αντιληπτό –σύμφωνα πάντα με τα τοπικά κομματικά στελέχη- ότι η υπεύθυνη και σταθερή θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, υπέρ του ευρώ και υπέρ της «συνετής και αποτελεσματικής επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου», είναι η μόνη ασφαλής λύση για το μέλλον.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: