28.6.12

Ξανά στο "Αττικό", ο Σαμαράς...


Για μετεγχειρητικό έλεγχο θα μεταβεί πιθανότατα το Σάββατο στο Αττικό νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός προκειμένου να διαπιστώσει ο θεράπων ιατρός του την ... ακριβή πορεία της υγείας του. Παράλληλα από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί αλλά και το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, καθώς ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης επισκέφθηκε τον Αντώνη Σαμαρά και χθες το βράδυ στο σπίτι του στην Κηφισιά, η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά χωρίς προβλήματα και ο Πρωθυπουργός ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του γιατρού του.

Αν δεν υπάρξει καμία επιπλοκή τότε ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. Ωστόσο αυτό θα γίνει σταδιακά και αρχικά για λίγες ώρες.

Ιατρικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης οι εργασίες της οποίας θα ξεκινήσουν Τρίτη 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο κοινοβούλιο και την υπόλοιπη συνεδρίαση θα την παρακολουθήσει πιθανότατα στο γραφείο του προκειμένου να μπορεί να καθίσει όπως θα του έχει υποδείξει ο θεράπων ιατρός του.

Όσον αφορά το πότε θα μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό ο Πάνος Θεοδοσιάδης φέρεται να είναι ακόμα επιφυλακτικός. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της μετεγχειρητικής πορείας του δεξιού ματιού του Πρωθυπουργού.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: