4.6.12

Πίσω στο...μεροκάματο η Τριερβελέρ...


Στα δημοσιογραφικά γραφεία επέστρεψε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, μετά τα πρώτα ταξιδάκια με τον Ολάντ.Η Βαλερί Τριερβελέρ επιστρέφει στη δουλειά της στο... περιοδικό Paris Match, στο οποίο εργάζεται από το 1989.

Στο νέο της συμβόλαιο πάντως δεσμεύτηκε ότι δεν θα γράφει πολιτικά θέματα, αλλά θα δημοσιεύει δυο φορές το μήνα πολιτιστικά ρεπορτάζ με τίτλο «Τι είναι αυτά που με κάνουν να καρδιοχτυπώ»...

Ας σημειωθεί ότι το Paris Match είναι ένα κοσμικο-σκανδαλοθηρικό περιοδικό με έφεση στο φωτορεπορτάζ και στις αποκαλύψεις για τη ζωή των διασήμων, εστεμμένων κλπ.

Τα γαλλικά Μέσα δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις κινήσεις της Τριερβελέρ και δημοσιεύουν μακροσκελή ρεπορτάζ για την επιστροφή της στη δημοσιογραφία. Ορισμένα Μέσα επικρίνουν την επιλογή της να υπογράφει κείμενα με το όνομά της και επισημαίνουν πως ό,τι γράφει η Πρώτη Κυρία θα μπαίνει στο μικροσκόπιο από άλλα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Και τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν. Συντάκτες του περιοδικού Paris Match αναστατώθηκαν μόλις ανακοινώθηκε η επιστροφή της Τριερβελέρ στη δουλειά της διότι στο ίδιο περιοδικό εργάζεται ακόμη ο πρώην σύζυγός της Ντένις Τριερβελέρ!

«Ο πρώην σύζυγος είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού και θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση κάθε φορά που θα καλύπτουμε την επικαιρότητα για το ζεύγος Ολάντ» αναφέρουν δημοσιογράφοι του ομίλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: