26.6.12

Διαψεύδει επίσημα και το Υπ.Οικονομικών το ΒΗΜΑ...


Πλήρης διασυρμός για την εφημερίδα...
Iσχυρό είναι το πλήγμα που δέχεται για ακόμα μια φορά η όποια αξιοπιστία του ΒΗΜΑτος καθώς από χθες το πρωί ένα μπαράζ διαψεύσεων αποκαλύπτει τις προθέσεις ενός πολύ περίεργου δημοσιεύματος.
Χθες το βράδυ, μετά τις διαψεύσεις των Ραγκούση και Λοβέρδου, το... ίδιο το Υπ.Οικονομικών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την..



...οποία τονίζει:

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα όπου αναφέρεται: «Σύμφωνα με την έκθεση που παρέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Ζανιάς, στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, και η οποία αποτέλεσε και τη βάση των συζητήσεων ανάμεσα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία ...» επισημαίνονται τα εξής:

Καμία Έκθεση δεν έχει παραδοθεί στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για τον απλό λόγο ότι αυτή δεν έχει αναλάβει ακόμη. Τέτοια Έκθεση δεν παραδόθηκε σε κανένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία», από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά.
Εξάλλου, όπως καθαρά αναφέρεται και στην πρώτη παράγραφο του κειμένου της Έκθεσης, η οποία αποδίδεται στη μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα, το αντικείμενο της Έκθεσης αφορά άλλο υπουργείο και όχι το Υπουργείο Οικονομικών.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: