3.6.12

Να μην καλλιεργεί αυταπάτες ζητά ο από το λαό το ΚΚΕ...


Τη θέση ότι «μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι επιλέγουν για μια μεταβατική περίοδο τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου», καθώς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «δικαιολογημένα έχουν χάσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη», διατυπώνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη... «αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος.

Το ΚΚΕ εκτιμά ότι αξιοποιείται γι' αυτό «η αγωνιώδης προσδοκία του λαού για κάτι άμεσο» που «δυστυχώς γι’ αυτόν δεν πρόκειται να υπάρξει» και ζητά από το λαό να μην έχει «καμία αυταπάτη μπροστά στα χειρότερα που έρχονται».

«Μόνο το ισχυρό ΚΚΕ είναι λαϊκό αντίβαρο» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση για τη Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτηρίζει «στήριγμα και μηχανισμό του συστήματος, το οποίο δεν χρησιμοποιεί μόνο το καρότο, αλλά και το μαστίγιο» και καλεί όσους την ψήφισαν να «να διορθώσουν την ψήφο τους».

«Η νέα εγκληματική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών επιβεβαιώνει άλλη μια φορά ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα είναι στήριγμα και μηχανισμός του συστήματος, το οποίο δεν χρησιμοποιεί μόνο το καρότο, αλλά και το μαστίγιο. Οι εργαζόμενοι που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή πρέπει να διορθώσουν την ψήφο τους» αναφέρει συγκεκριμένα το ΚΚΕ.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: