8.6.12

Εδειξε... τον δρόμο ο Σάντος...


Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Πολωνία στο Euro 2012 έχει ξεκινήσει και ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου σίγουρος για τις δυνατότητες της Ελλάδας και την.. σοβαρότητα των παικτών του.

Τόνισε πως έχει έτοιμο το πλάνο για το πως θα χτυπήσει η Εθνική στα αδύνατα σημεία των Πολωνών, ενώ πρόσθεσε πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, δίχως όμως να το γνωστοποιήσει.

Παράλληλα καθησύχασε τους Έλληνας φιλάθλους ότι άπαντες θα δώσουν το 100% για να κάνουν τους συμπατριώτες τους περήφανους, ενώ δήλωσε πως αν δεν είχε πλάνο θα είχε πάει διακοπές.


Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

«Η άμυνα είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτής της ομάδας. Το κάθε παιχνίδι έχει πάντα δύο φάσεις, την αμυντική και την επιθετική. Ωστόσο, η ομάδα μου ήταν καλή και στις δύο, γιατί αν ήταν μόνο στη μία τότε δεν θα βρισκόταν εδώ. Αυτό οφείλεται τους ποδοσφαιριστές μου, στη θέληση και το πάθος που έδειξαν μέχρι τώρα και τα οποία περιμένω να δω και εδώ», δήλωσε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος.

Μετά από κάθε παιχνίδι να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι κάναμε τα πάντα για να κάνουμε υπερήφανο τον ελληνικό λαό.

Καταλαβαίνετε ότι αν αναλύσω τα πλάνα μου, θα ήταν σαν να δίνω έτοιμο το φαγητό στους πολωνούς. Πρόκειται για μια ομάδα καλή, με καλούς παίκτες. Εγώ θέλω να βρω τα αδύνατα σημεία των πολωνών για να τους χτυπήσω εκεί.

Αν δεν είχαμε κάποιο πλάνο να χτυπήσουμε τους πολωνούς, θα είχαμε μείνει σπίτι μας ή θα πηγαίναμε διακοπές με τους φίλους μας. Το ποδόσφαιρο έχει 3 αποτελέσματα, αλλά εμείς θέλουμε μόνο ένα και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη. Εχουμε αυτοπεποίθηση.

Η ομάδα που θα παίξει είναι στο μυαλό μου, αλλά από τη στιγμή που δεν την έχω ανακοινώσει στους παίκτες μου, δεν μπορώ να την ανακοινώσω εδώ.

Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον ελληνικό λαό και θα αγωνιστούμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Να είστε ήρεμοι ότι εμείς θα δώσουμε πάνω από το 100% για να πετύχουμε. Τώρα αν αυτό θα γίνει, μόνο ο Θεός το ξέρει.

Νιώθω τεράστια ικανοποίηση που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Κανείς δεν νιώθει περισσότερο Ελληνας αυτή τη στιγμή από εμένα.

Αν είσαι ρεαλιστής, μπορείς να φέρεις το θετικό αποτέλεσμα. Οποιος έχει φόβο, μπορεί να αγοράσει ένα σκυλί. Εγώ έχω δύο στην πατρίδα μου. Οσον αφορά τι δεν θέλω να δω από τους παίκτες μου στο παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου ξέρουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρεχάγκελ έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι οι Ελληνες τον ευγνωμονούμε γι' αυτό, αλλά κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και καθένας θα πρέπει να το σεβαστεί αυτό. Οι συγκρίσεις δεν κάνουν καλό.

Μην ξεχνάτε ότι δεν τον αντικατέστησα το 2004, αλλά το 2010. Από τότε μόνο τρεις παίκτες υπάρχουν και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σύνδεσμος. Το όνειρό μου ήταν να προπονήσω την Εθνική ανδρών και να που έγινε.

Εχουμε τη δική μας στρατηγική, όπως και όλες οι άλλες ομάδες. Πρέπει να παίρνεις κάτι καλό και να το κάνεις καλύτερο, βάζοντας τα προσωπικά σου στοιχεία".
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: