16.6.12

Ο νυν, ο πρώην και το μυστικό ραντεβού...


Ο έντονος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα των εκλογών, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον... Παναγιώτη Πικραμμένο. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκρυψε την αγωνία του και ζητούσε συνεχώς να πληροφορηθεί για τα αποθεματικά και τη πορεία των εσόδων.

Σύμφωνα με τη Real News, στα τέλη της προηγούμενη εβδομάδας, αργά το απόγευμα, δύο αυτοκίνητα σκούρου χρώματος σταματούν έξω από το σπίτι του υπηρεσιακού πρωθυπουργού στη Νέα Ερυθραία. Από το πρώτο αυτοκίνητο βγαίνει ο Κ. Καραμανλής και μπαίνει στην είσοδο της κατοικίας του Π. Πικραμμένου.
Tο ραντεβού κλείστηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο νυν πρωθυπουργός πήρε στο τηλέφωνο τον πρώην και ζήτησε να τον συναντήσει. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, και κυρίως τη κατάσταση της οικονομίας.

«Αντάλλαξαν απόψεις και τίποτα περισσότερο. Ήταν μια φιλική συζήτηση, καθώς γνωρίζονται αρκετά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση», δήλωσε στη Real News συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. Νυν και πρώην πρωθυπουργός αρχικά συζήτησαν τα πολλά και ανοιχτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση από τις πρώτες κιόλας μέρες. Μάλιστα, ο Κ. Καραμανλής ζήτησε να πληροφορηθεί με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία των εσόδων.

«Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ζήσουμε οδυνηρές περιπέτειες», φέρεται να είπε ο Κ. Καραμανλής . «Όταν βλέπεις τα πράγματα από μέσα είναι τελείως διαφορετικά», σημείωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, μιλώντας για αυτήν τη σημαντική εμπειρία που ζει. Μάλιστα, εκφράστηκε δυσμενώς για τα έσοδα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν σε πολλούς τομείς, όπως είναι το θέμα των φαρμάκων, στο οποίο χρειάστηκε να παρέμβει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: