9.6.12

Στα χέρια των δικαστών η τύχη της Βίκυς Σταμάτη...


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών θα αποφασίσουν – εκτός απροόπτου- για το αν η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας, θα παραμείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερη.
Η κατηγορούμενη περιμένει με αγωνία την ... ετυμηγορία των δικαστών κυρίως γιατί – όπως επικαλείται και στην αίτησή της- εκείνο που πρωτίστως την ενδιαφέρει είναι να ξαναβρεθεί σύντομα κοντά στο παιδί της.

Η Βίκυ Σταμάτη εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη σε ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος δηλώνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές τους συζύγου της , τον οποίο ουδέποτε ήλεγξε.

Για το λόγο αυτό η κατηγορούμενη έχει ζητήσει εδώ και μέρες την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης ζητώντας είτε να παραμένει έγλειστη και υπό φρούρηση στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, από όπου ξεκίνησε όλη η δικαστική έρευνα για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ή να δίνει καθημερινά το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και μάλιστα όχι μία φορά, αλλά τρεις φορές την ημέρα.

Ωστόσο, αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την υποβολή του αιτήματος της Βίκυς Σταμάτη, η κατηγορούμενη περιμένει ακόμα την ετυμηγορία των δικαστών στα χέρια των οποίων βρίσκεται η τύχη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Σταμάτη σε καθημερινή βάση φροντίζει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το παιδί της , ενώ κάνει και χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο νόμος και συναντάται με τον σύζυγό της Ακη Τσοχατζόπουλο ,ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στις στην 6η πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Αντίθετα, αν και κρατούνται στην ίδια φυλακή η σύζυγος και η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: