9.6.12

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες εντοπισμού του Κασιδιάρη...


Λίγες μόλις ώρες πριν την παρέλευση του αυτοφώρου, οι προσπάθειες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε την Πέμπτη ένταλμα σύλληψης από ... την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη στον τηλεοπτικό «αέρα» της πρωινής εκπομπής , παραμένουν άκαρπες.

Το αυτόφωρο λήγει σήμερα το πρωί και όπως όλα δείχνουν εναντίον του κ. Κασιδιάρη θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο καθώς το σενάριο να εμφανιστεί μόνος του στη Δικαιοσύνη είναι πλέον σχεδόν απίθανο.

Υπενθυμίζεται ότι για την προχτεσινή επίθεση του Η. Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Όπως διευκρινίστηκε και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ο Η. Κασιδιάρης δεν απολαμβάνει βουλευτικής ασυλίας, καθώς δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή μετά τη διάλυση της Βουλής εν όψει εκλογών.

Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και την σύσσωμη καταδίκη του πολιτικού κόσμου.

Πάντως, το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού του Ηλία Κασιδιάρη με τη Δικαιοσύνη είναι την ερχόμενη Δευτέρα, στο Εφετείο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η επίθεση αυτή έγινε στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου το 2007.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: