9.6.12

Επτά μήνες εκτός ο Αβραάμ! ...


Η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή απο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Η πρώτη ιατρική γνωμάτευση έκανε λόγο αρχικά για μια κάκωση στο γόνατο και στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι.. . μπορεί να έχει πειραχτεί και ο έξω πλάγιος σύνδεσμος.

Τα τελικά αποτελέσματα όμως προκαλούν σοκ!

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού, υπέστη ολική ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, όχι μόνο για το Euro αλλά για επτά ολόκληρους μήνες.

Η ακριβής διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας ήταν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου, γεγονός που φέρνει πολύ μεγάλη απογοήτευση τόσο στην Εθνική, αλλά ακόμα περισσότερο στον Ολυμπιακό, που θα τον χάσει για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής αμυντικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει πάθει στο γόνατό του.
olympiacos24.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: