7.6.12

Kλείνει το θέμα Ζαρντίμ...


Ο Ολυμπιακός και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν ήδη κάνει δύο επαφές και οι δύο πλευρές βρίσκονται λίγο πριν την οριστική και επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που στη συνάντηση της Τρίτης φαίνεται να... συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να ετοιμαστεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πιάσει δουλειά.

Στην πατρίδα του επέστρεψε με πολλά dvd από τους φετινούς αγώνες των "ερυθρόλευκων" για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα την -όπως φαίνεται- καινούρια του ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να φανεί ποιοι θα είναι και οι συνεργάτες του.

Ο Ζαρντίμ στην πρώτη του συνέντευξη στην Πορτογαλία μετά την επιστροφή του από τις συναντήσεις με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία πρόκληση για την καριέρα του, δείχνοντας ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το νέο βήμα στην καριέρα του και είναι να πιάσει δουλειά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα το θέμα του Ιμπαγάσα με την ανανέωση αναμένεται να είναι το πρώτο που θα γίνει, ίσως και σήμερα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν ακόμα την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ την ίδια ώρα που τα σενάρια για τον Κώστα Μανώλα γίνονται πιο έντονα, αλλά χωρίς να επιβεβαιώνει κανένα από αυτά ο επίσημος Ολυμπιακός.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: